JAWATAN KOSONG DI BANK KERJASAMA RAKYAT MALAYSIA (BANK RAKYAT)

Jawatan:
-Bank Clerk
-Fresh Graduates (Degree/Diploma)

Maklumat Lanjut:
http://www.bankrakyat.com.my
(Bahagian e-Kerjaya) JAWATAN KOSONG DI BANK KERJASAMA RAKYAT MALAYSIA (BANK RAKYAT)

5 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 06 May, 2009
mcm mne nk apply ni?
sy try bkak kt laman web tu tak ada pun bhgian e-kerjaya? help me plss.... =)
AnonymousAnonymous 23 June, 2009
mcm mana jg mo apply keja ni.saya da lama menganggur
AnonymousAnonymous 10 January, 2012
saya berminat untuk berkerja sebagai kerani bank.bagaimanakah untuk membuat permohonan kerja di bank rakyat?
empia suzanna empia suzanna 24 September, 2012
I INTERESTED..HOW TO APPLY?
yan ni yan ni 29 October, 2013
macam mna nk apply kerani bank?

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

SMART WALLET

Untuk mendapatkan SMART WALLET yang menawan ini. WhatsApp "SMART WALLET" ke: 0139790000

lihat tawaran lebih lanjut

Tawaran Istimewa E-Book

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan lebih 1,000 buah Koleksi E-book pelbagai topik dengan hanya RM20.00 sahaja. WhatsApp "E-BOOK RM20" ke: 0139790000

lihat tawaran

Ingin Kurangkan Bil Elektrik?

Jika bil elektrik anda tinggi setiap bulan, apa kata cuba pasang alat penjimat elektrik di rumah anda. Promosi terkini hanya RM60 poslaju percuma. WhatsApp / Telegram "JIMAT ELEKTRIK" ke: 0139790000