PANDUAN PEPERIKSAAN PENGUASA KASTAM GRED W41

Kepada calon yang akan menghadapi Peperiksaan Online Jawatan Penguasa Kastam Gred W41 pada 6 Sep 2014 boleh menyertai group : https://groups.google.com/forum/#!forum/penguasakastamw41

Anda akan menerima info dan maklumat terkini melalui e-mail.

JAWATAN KOSONG DI BANK KERJASAMA RAKYAT MALAYSIA (BANK RAKYAT)

on Friday, June 27, 2008

Jawatan:
-Bank Clerk
-Fresh Graduates (Degree/Diploma)

Maklumat Lanjut:
http://www.bankrakyat.com.my
(Bahagian e-Kerjaya)
Ranking: 5

{ 5 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

mcm mne nk apply ni?
sy try bkak kt laman web tu tak ada pun bhgian e-kerjaya? help me plss.... =)


Wednesday, May 6, 2009 at 10:43:00 AM GMT+8
Anonymous said...

mcm mana jg mo apply keja ni.saya da lama menganggur


Tuesday, June 23, 2009 at 9:21:00 AM GMT+8
Anonymous said...

saya berminat untuk berkerja sebagai kerani bank.bagaimanakah untuk membuat permohonan kerja di bank rakyat?


Tuesday, January 10, 2012 at 2:17:00 PM GMT+8
yan ni said...

macam mna nk apply kerani bank?


Tuesday, October 29, 2013 at 6:36:00 PM GMT+8

Post a Comment

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© MY ADHA - SUMBER MAKLUMAT & JAWATAN KOSONG TERKINI | Hakcipta Terpelihara 2008 - 2014
D.I.Y Themes ByBelajar SEO