PANDUAN PEPERIKSAAN PENGUASA KASTAM GRED W41

Kepada calon yang akan menghadapi Peperiksaan Online Jawatan Penguasa Kastam Gred W41 pada 6 Sep 2014 boleh menyertai group : https://groups.google.com/forum/#!forum/penguasakastamw41

Anda akan menerima info dan maklumat terkini melalui e-mail.

SEMAKAN UNTUK TEMUDUGA KURSUS PERGURUAN LEPASAN IJAZAH (KPLI) AMBILAN JANUARI 2009

on Thursday, July 24, 2008

Kepada calon Kursus Perguruan Lepasan Ijazah (KPLI & KPLI j-QAF) (Pengajian Sekolah Rendah), anda boleh menyemak keputusan ujian MTeST dan mencetak surat panggilan temuduga mulai jam 7.30 pagi, 24 JULAI 2008 di LAMAN WEB KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA : www.moe.gov.my

Semakan keputusan ujian & slip panggilan temuduga KPLI
Klik di sini

Ranking: 5

{ 24 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

ni ambilan yg dahv lepas...jun lum lg


Tuesday, April 21, 2009 at 4:31:00 PM GMT+8
Anonymous said...

hi all.
the earliest we can check for kpli interview?


Tuesday, April 21, 2009 at 5:46:00 PM GMT+8
Anonymous said...

nape xdpt cek kpli lg...ri ni da 22hb...


Wednesday, April 22, 2009 at 9:08:00 AM GMT+8
Anonymous said...

bila leh check ni??


Wednesday, April 22, 2009 at 9:24:00 AM GMT+8
Anonymous said...

ye la.. nape tak kuar lagi result temuduga ni...


Wednesday, April 22, 2009 at 9:26:00 AM GMT+8
Anonymous said...

info pun salah...


Wednesday, April 22, 2009 at 9:30:00 AM GMT+8
Anonymous said...

sy pun tgh tgu ni...


Wednesday, April 22, 2009 at 9:31:00 AM GMT+8
Anonymous said...

ok da kena tangguh la pula semakan mtest tu pada 29 April 2009.


Wednesday, April 22, 2009 at 9:45:00 AM GMT+8
Anonymous said...

salam...pasal tangguh intvw kpli tu betul ke?


Wednesday, April 22, 2009 at 10:16:00 AM GMT+8
Anonymous said...

information mana plak dapat ni??
tangguh....bengang btol la..


Wednesday, April 22, 2009 at 10:34:00 AM GMT+8
Anonymous said...

betol ke tengguh...asal ade member yang da tahu tarikh temuduge dieowang,,kompius ahh camniew


Wednesday, April 22, 2009 at 12:26:00 PM GMT+8
Anonymous said...

KEJI betul la!!! lembap sangat Kementerian ni... kalau hal remeh-temeh laju la pulok!!!


Wednesday, April 22, 2009 at 2:27:00 PM GMT+8
Anonymous said...

betul 2
kata 22, alih2 tunda lak...
satu hal lak nak wait
so temuduga, result n tarikh mendaftar ke ipg semua dah berubah......


Wednesday, April 22, 2009 at 3:22:00 PM GMT+8
Anonymous said...

Tunda last minit ape kejadahnya..??
Menyusahkan btoll lar..


Wednesday, April 22, 2009 at 4:17:00 PM GMT+8
siti said...

dah kuar ke result temuduga KPLI tuh..nape cam xleh bukak jer...


Wednesday, April 29, 2009 at 12:22:00 PM GMT+8
Anonymous said...

kenapa la website moe ni sgt slow performance dia...xder maintenance team ke?


Wednesday, April 29, 2009 at 1:36:00 PM GMT+8
Rafieah said...

Saya dok Qatar pun dok menunggu...dapat ke tak ek?


Thursday, April 30, 2009 at 3:58:00 AM GMT+8
Anonymous said...

hari ni penantian harus diteruskan hingga jam 12pm.... tak sabar nye...


Thursday, April 30, 2009 at 9:06:00 AM GMT+8
Anonymous said...

sekarang website MOE:

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)


Thursday, April 30, 2009 at 12:20:00 PM GMT+8
Anonymous said...

sistem dlm penyelenggaraan plak..


Thursday, April 30, 2009 at 12:22:00 PM GMT+8
aku insan biasa said...

huhu dapat


Thursday, April 30, 2009 at 1:34:00 PM GMT+8
aku insan biasa said...

ada saper2 lg tak yang dapat kita org satu kelas semuanya dapat..alhamdulillah...harap2 temuduga nanti ok lah..
tolong doakan kami semua erk...


Thursday, April 30, 2009 at 10:23:00 PM GMT+8
Anonymous said...

bila leh tau result interview kpli? kata hari ni? xdepun kat KPM?


Thursday, June 11, 2009 at 10:12:00 AM GMT+8

Post a Comment

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© MY ADHA - SUMBER MAKLUMAT & JAWATAN KOSONG TERKINI | Hakcipta Terpelihara 2008 - 2014
D.I.Y Themes ByBelajar SEO