SEMAKAN UNTUK TEMUDUGA KURSUS PERGURUAN LEPASAN IJAZAH (KPLI) AMBILAN JANUARI 2009

Kepada calon Kursus Perguruan Lepasan Ijazah (KPLI & KPLI j-QAF) (Pengajian Sekolah Rendah), anda boleh menyemak keputusan ujian MTeST dan mencetak surat panggilan temuduga mulai jam 7.30 pagi, 24 JULAI 2008 di LAMAN WEB KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA : www.moe.gov.my

Semakan keputusan ujian & slip panggilan temuduga KPLI
Klik di sini

Tag : Kerjaya
24 Komentar untuk "SEMAKAN UNTUK TEMUDUGA KURSUS PERGURUAN LEPASAN IJAZAH (KPLI) AMBILAN JANUARI 2009"

ni ambilan yg dahv lepas...jun lum lg

hi all.
the earliest we can check for kpli interview?

nape xdpt cek kpli lg...ri ni da 22hb...

ye la.. nape tak kuar lagi result temuduga ni...

ok da kena tangguh la pula semakan mtest tu pada 29 April 2009.

salam...pasal tangguh intvw kpli tu betul ke?

information mana plak dapat ni??
tangguh....bengang btol la..

betol ke tengguh...asal ade member yang da tahu tarikh temuduge dieowang,,kompius ahh camniew

KEJI betul la!!! lembap sangat Kementerian ni... kalau hal remeh-temeh laju la pulok!!!

betul 2
kata 22, alih2 tunda lak...
satu hal lak nak wait
so temuduga, result n tarikh mendaftar ke ipg semua dah berubah......

Tunda last minit ape kejadahnya..??
Menyusahkan btoll lar..

dah kuar ke result temuduga KPLI tuh..nape cam xleh bukak jer...

kenapa la website moe ni sgt slow performance dia...xder maintenance team ke?

Saya dok Qatar pun dok menunggu...dapat ke tak ek?

hari ni penantian harus diteruskan hingga jam 12pm.... tak sabar nye...

sekarang website MOE:

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)

sistem dlm penyelenggaraan plak..

ada saper2 lg tak yang dapat kita org satu kelas semuanya dapat..alhamdulillah...harap2 temuduga nanti ok lah..
tolong doakan kami semua erk...

bila leh tau result interview kpli? kata hari ni? xdepun kat KPM?

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Back To Top