SEMAKAN UNTUK TEMUDUGA KURSUS PERGURUAN LEPASAN IJAZAH (KPLI) AMBILAN JANUARI 2009

Kepada calon Kursus Perguruan Lepasan Ijazah (KPLI & KPLI j-QAF) (Pengajian Sekolah Rendah), anda boleh menyemak keputusan ujian MTeST dan mencetak surat panggilan temuduga mulai jam 7.30 pagi, 24 JULAI 2008 di LAMAN WEB KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA : www.moe.gov.my

Semakan keputusan ujian & slip panggilan temuduga KPLI
Klik di sini

SEMAKAN UNTUK TEMUDUGA KURSUS PERGURUAN LEPASAN IJAZAH (KPLI) AMBILAN JANUARI 2009

{ 24 comments.. read them below or add one }

diey_an diey_an 16 April, 2009
kata jun 2009...hampeh jer
AnonymousAnonymous 21 April, 2009
ni ambilan yg dahv lepas...jun lum lg
AnonymousAnonymous 21 April, 2009
hi all.
the earliest we can check for kpli interview?
AnonymousAnonymous 22 April, 2009
nape xdpt cek kpli lg...ri ni da 22hb...
AnonymousAnonymous 22 April, 2009
bila leh check ni??
AnonymousAnonymous 22 April, 2009
ye la.. nape tak kuar lagi result temuduga ni...
AnonymousAnonymous 22 April, 2009
sy pun tgh tgu ni...
AnonymousAnonymous 22 April, 2009
ok da kena tangguh la pula semakan mtest tu pada 29 April 2009.
AnonymousAnonymous 22 April, 2009
salam...pasal tangguh intvw kpli tu betul ke?
AnonymousAnonymous 22 April, 2009
information mana plak dapat ni??
tangguh....bengang btol la..
AnonymousAnonymous 22 April, 2009
betol ke tengguh...asal ade member yang da tahu tarikh temuduge dieowang,,kompius ahh camniew
AnonymousAnonymous 22 April, 2009
KEJI betul la!!! lembap sangat Kementerian ni... kalau hal remeh-temeh laju la pulok!!!
AnonymousAnonymous 22 April, 2009
betul 2
kata 22, alih2 tunda lak...
satu hal lak nak wait
so temuduga, result n tarikh mendaftar ke ipg semua dah berubah......
AnonymousAnonymous 22 April, 2009
Tunda last minit ape kejadahnya..??
Menyusahkan btoll lar..
siti siti 29 April, 2009
dah kuar ke result temuduga KPLI tuh..nape cam xleh bukak jer...
AnonymousAnonymous 29 April, 2009
kenapa la website moe ni sgt slow performance dia...xder maintenance team ke?
Rafieah Rafieah 30 April, 2009
Saya dok Qatar pun dok menunggu...dapat ke tak ek?
AnonymousAnonymous 30 April, 2009
hari ni penantian harus diteruskan hingga jam 12pm.... tak sabar nye...
AnonymousAnonymous 30 April, 2009
sekarang website MOE:

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
AnonymousAnonymous 30 April, 2009
sistem dlm penyelenggaraan plak..
aku insan biasaaku insan biasa 30 April, 2009
huhu dapat
aku insan biasaaku insan biasa 30 April, 2009
ada saper2 lg tak yang dapat kita org satu kelas semuanya dapat..alhamdulillah...harap2 temuduga nanti ok lah..
tolong doakan kami semua erk...
AnonymousAnonymous 11 June, 2009
bila leh tau result interview kpli? kata hari ni? xdepun kat KPM?

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Tawaran Istimewa

dapatkan 1,240 buah Ebook pelbagai topik hanya RM30 sahaja.

lihat tawaran