JAWATAN KOSONG DI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

Terbuka untuk warganegara Malaysia

Jawatan:
-ATENDAN KESIHATAN (U3)
-PEMBANTU AM PEJABAT (N1)

Permohonan On-line:
http://www.jobsmalaysia.gov.my

Tarikh Tutup: 17 Oktober 2008 JAWATAN KOSONG DI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

{ 22 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 14 April, 2009
ada yg baru lagi ka?
e-mail me......vana_riana@yahoo.com
AnonymousAnonymous 28 April, 2009
ada kerja kosong yg baru diiklankan harap tolong emailkn kpd
alif_giat89@yahoo.com.my
AnonymousAnonymous 29 April, 2009
ada kerja yang berkaitan dengan konseling @ kebajikan tolong emailkan kat min_enigma@yahoo.com
AnonymousAnonymous 05 May, 2009
i dah apply kerja kosong via online application. so far, there are noting response i receive. mcm mana i nak check status permohonan i? from= yen_wat@yahoo.com
AnonymousAnonymous 06 May, 2009
ada keja kosong bahagian pentadbiran ka?tolong email kan Didie88_88@yahoo.com.my ya..klu le..kerani or pembantu tadbir..akum.
AnonymousAnonymous 07 May, 2009
I NAK APPLY KERJA NURSE KAT MANA-MANA HOSPITAL KERAJAAN ATAU SWASTA SAMAADA DI BATU PAHAT JOHOR OR KELANG SELANGOR.TOLONG BANTU
AnonymousAnonymous 08 May, 2009
saudara adha..kalo ada jawatan kosong yang diiklankan tlg emailkan ke Zubaidah_86@yahoo.com.k tens
AnonymousAnonymous 09 May, 2009
saudara adha..kalo ada jawatan kosong yang diiklankan tlg emailkan ke skycladmotherath@yahoo.com
AnonymousAnonymous 11 May, 2009
nok mitok keje sorang...leh dok...
AnonymousAnonymous 12 May, 2009
saudara adha..kalo ada jawatan kosong yang diiklankan tlg emailkan ke qush_burger@yahoo.com
AnonymousAnonymous 15 May, 2009
Kepada saudara adha saya noor dari kampung temelong,lenggong perak..saya ingin meluahkan..saya sebenarnya memang minat keje kerajaan tapi bawahan pun tak ape..kelulusan saya tak seberapa sangat..saya dah apply atendan kesihatan dan pembantu am pejabat dalam online kementerian kesihatan malaysia dalam bulan 4..saya berharap sangat nak keje ni..umur saya dah 25 tahun ko lama meningkat..keluarga saya bukan orang senang..susah saya anak sulung adik bradik 7 orang..tolong lah panggil temuduga atau kerja sekali..saya bersungguh-sungguh nak kerja kerajaan bawahan pun tak apa..saya merayu sangat..nanti apa-apa tolong e mail saya liza.zainol@yahoo.com semakan temuduga dan masuk kerja bila?..
AnonymousAnonymous 17 May, 2009
BOLEH X NANTI BGTAHU BILA NO PIN DPLI AMBILAN JAN 2010
AnonymousAnonymous 17 May, 2009
kalau dapat maklumat bila no pin dpli ambilan jan 2010 keluar..please emai at ..mirlia_85@yahoo.com..tq
AnonymousAnonymous 04 June, 2009
salam,sy ingin memohon jwtn nurse di gov..kalo ada kekosongan sila email sy di mygirl_deqna@yahoo.com..kalo blh sy nk keje di hospital gua musang coz ada hospital baru yg dlm pembinaan disn..
AnonymousAnonymous 07 June, 2009
My adha,klo sy lepasan diploma sebelum nie untuk saya jd cikgu boeh ke saya apply dpli...sy da bnyak appy kje goverment asik xdpt je...da lama sy abes blaja tp still xdpt pn keje goverment,nnt bley x adha reply email ke email sy nnt...priest_1922@yahoo.com
danialdanial 18 June, 2009
assalamualaikum.. mr adha, klu ada apa2 iklan kerja kosong, tlg inform pd sy.. ini alamat e_mail sy ( daniallvehasnaa@yahoo.com )harap anda dpt m'bntu sy.. terima kasih.
AnonymousAnonymous 10 July, 2009
SALAM...ENCIK, SY BERMINAT DENGAN KEDUA2 JAWATAN DI ATAS...APA YG PERLU DILAKUKAN...EMAIL SY.. aan_dinho2000@yahoo.com
AnonymousAnonymous 25 July, 2009
assalamualaikum ..saya memang ingin kerja kerajaan, dari dulu lagi saya apply goverment tapi xdapat2,semua nak kan pertolongan org dalam.org kg mcm saye ni maner la ade sedara kerja goverment.semua kerja kg.umur saya da 25thn da.saya hanye kelulusan spm.dan telah diberhentikan kerja pada feb 2009 yg lalu,skg menganggur.da byk tempat saye pergi semua tak de la yang dapat.jwatan yang sedare iklankan tu memang la saya amat berminat..jadi tolong la emailkan kepada sya jika ade lagi apape kekosongan dari goverment..diharap melayu tlg la melayu yang lain.tkn tolong sedara je kot?huhuh
Mr.y00dean_77@yahoo.com
AnonymousAnonymous 30 October, 2009
salam,saya nak keje gov.di negeri johor..kalau boleh kat jb lah..kalau xde keje gov pun swasta pun ok....kalau ade keje kosong please email me at choco.oren@yahoo.com
m.u.j.a.h.i.d.a.h isLam m.u.j.a.h.i.d.a.h isLam 13 January, 2012
ASSALAMUALAIKUM.. Saya lepasan diploma pembantu makmal perubatan. Saya berminat jika terdapat kerja kosong di pihak tuan berkaitan dengan bidang saya. ohon kerjasama pihak tuan untuk inform saya supaya saya dapat menghantar resume saya kepada pihak tuan.
email saya- uhibbu_islam92@yahoo.com

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

SMART WALLET

Untuk mendapatkan SMART WALLET yang menawan ini. WhatsApp "SMART WALLET" ke: 0139790000

lihat tawaran lebih lanjut

Tawaran Istimewa E-Book

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan lebih 1,000 buah Koleksi E-book pelbagai topik dengan hanya RM20.00 sahaja. WhatsApp "E-BOOK RM20" ke: 0139790000

lihat tawaran

Ingin Kurangkan Bil Elektrik?

Jika bil elektrik anda tinggi setiap bulan, apa kata cuba pasang alat penjimat elektrik di rumah anda. Promosi terkini hanya RM60 poslaju percuma. WhatsApp / Telegram "JIMAT ELEKTRIK" ke: 0139790000