Sumber Maklumat dan Info Jawatan Kosong




JAWATAN KOSONG DI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

Terbuka untuk warganegara Malaysia

Jawatan:
-ATENDAN KESIHATAN (U3)
-PEMBANTU AM PEJABAT (N1)

Permohonan On-line:
http://www.jobsmalaysia.gov.my

Tarikh Tutup: 17 Oktober 2008
Tag : Kerjaya
22 Comments for "JAWATAN KOSONG DI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA"

ada yg baru lagi ka?
e-mail me......vana_riana@yahoo.com

ada kerja kosong yg baru diiklankan harap tolong emailkn kpd
alif_giat89@yahoo.com.my

ada kerja yang berkaitan dengan konseling @ kebajikan tolong emailkan kat min_enigma@yahoo.com

i dah apply kerja kosong via online application. so far, there are noting response i receive. mcm mana i nak check status permohonan i? from= yen_wat@yahoo.com

ada keja kosong bahagian pentadbiran ka?tolong email kan Didie88_88@yahoo.com.my ya..klu le..kerani or pembantu tadbir..akum.

I NAK APPLY KERJA NURSE KAT MANA-MANA HOSPITAL KERAJAAN ATAU SWASTA SAMAADA DI BATU PAHAT JOHOR OR KELANG SELANGOR.TOLONG BANTU

saudara adha..kalo ada jawatan kosong yang diiklankan tlg emailkan ke Zubaidah_86@yahoo.com.k tens

saudara adha..kalo ada jawatan kosong yang diiklankan tlg emailkan ke skycladmotherath@yahoo.com

nok mitok keje sorang...leh dok...

saudara adha..kalo ada jawatan kosong yang diiklankan tlg emailkan ke qush_burger@yahoo.com

Kepada saudara adha saya noor dari kampung temelong,lenggong perak..saya ingin meluahkan..saya sebenarnya memang minat keje kerajaan tapi bawahan pun tak ape..kelulusan saya tak seberapa sangat..saya dah apply atendan kesihatan dan pembantu am pejabat dalam online kementerian kesihatan malaysia dalam bulan 4..saya berharap sangat nak keje ni..umur saya dah 25 tahun ko lama meningkat..keluarga saya bukan orang senang..susah saya anak sulung adik bradik 7 orang..tolong lah panggil temuduga atau kerja sekali..saya bersungguh-sungguh nak kerja kerajaan bawahan pun tak apa..saya merayu sangat..nanti apa-apa tolong e mail saya liza.zainol@yahoo.com semakan temuduga dan masuk kerja bila?..

BOLEH X NANTI BGTAHU BILA NO PIN DPLI AMBILAN JAN 2010

kalau dapat maklumat bila no pin dpli ambilan jan 2010 keluar..please emai at ..mirlia_85@yahoo.com..tq

salam,sy ingin memohon jwtn nurse di gov..kalo ada kekosongan sila email sy di mygirl_deqna@yahoo.com..kalo blh sy nk keje di hospital gua musang coz ada hospital baru yg dlm pembinaan disn..

My adha,klo sy lepasan diploma sebelum nie untuk saya jd cikgu boeh ke saya apply dpli...sy da bnyak appy kje goverment asik xdpt je...da lama sy abes blaja tp still xdpt pn keje goverment,nnt bley x adha reply email ke email sy nnt...priest_1922@yahoo.com

assalamualaikum.. mr adha, klu ada apa2 iklan kerja kosong, tlg inform pd sy.. ini alamat e_mail sy ( daniallvehasnaa@yahoo.com )harap anda dpt m'bntu sy.. terima kasih.

SALAM...ENCIK, SY BERMINAT DENGAN KEDUA2 JAWATAN DI ATAS...APA YG PERLU DILAKUKAN...EMAIL SY.. aan_dinho2000@yahoo.com

assalamualaikum ..saya memang ingin kerja kerajaan, dari dulu lagi saya apply goverment tapi xdapat2,semua nak kan pertolongan org dalam.org kg mcm saye ni maner la ade sedara kerja goverment.semua kerja kg.umur saya da 25thn da.saya hanye kelulusan spm.dan telah diberhentikan kerja pada feb 2009 yg lalu,skg menganggur.da byk tempat saye pergi semua tak de la yang dapat.jwatan yang sedare iklankan tu memang la saya amat berminat..jadi tolong la emailkan kepada sya jika ade lagi apape kekosongan dari goverment..diharap melayu tlg la melayu yang lain.tkn tolong sedara je kot?huhuh
Mr.y00dean_77@yahoo.com

salam,saya nak keje gov.di negeri johor..kalau boleh kat jb lah..kalau xde keje gov pun swasta pun ok....kalau ade keje kosong please email me at choco.oren@yahoo.com

ASSALAMUALAIKUM.. Saya lepasan diploma pembantu makmal perubatan. Saya berminat jika terdapat kerja kosong di pihak tuan berkaitan dengan bidang saya. ohon kerjasama pihak tuan untuk inform saya supaya saya dapat menghantar resume saya kepada pihak tuan.
email saya- uhibbu_islam92@yahoo.com

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Back To Top