JAWATAN KOSONG DI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

on Thursday, October 9, 2008

Terbuka untuk warganegara Malaysia

Jawatan:
-ATENDAN KESIHATAN (U3)
-PEMBANTU AM PEJABAT (N1)

Permohonan On-line:
http://www.jobsmalaysia.gov.my

Tarikh Tutup: 17 Oktober 2008
Ranking: 5

{ 22 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

ada yg baru lagi ka?
e-mail me......vana_riana@yahoo.com


Tuesday, April 14, 2009 at 6:46:00 PM GMT+8
Anonymous said...

ada kerja kosong yg baru diiklankan harap tolong emailkn kpd
alif_giat89@yahoo.com.my


Tuesday, April 28, 2009 at 12:54:00 PM GMT+8
Anonymous said...

ada kerja yang berkaitan dengan konseling @ kebajikan tolong emailkan kat min_enigma@yahoo.com


Wednesday, April 29, 2009 at 10:35:00 PM GMT+8
Anonymous said...

i dah apply kerja kosong via online application. so far, there are noting response i receive. mcm mana i nak check status permohonan i? from= yen_wat@yahoo.com


Tuesday, May 5, 2009 at 8:17:00 PM GMT+8
Anonymous said...

ada keja kosong bahagian pentadbiran ka?tolong email kan Didie88_88@yahoo.com.my ya..klu le..kerani or pembantu tadbir..akum.


Wednesday, May 6, 2009 at 1:47:00 PM GMT+8
Anonymous said...

I NAK APPLY KERJA NURSE KAT MANA-MANA HOSPITAL KERAJAAN ATAU SWASTA SAMAADA DI BATU PAHAT JOHOR OR KELANG SELANGOR.TOLONG BANTU


Thursday, May 7, 2009 at 10:58:00 AM GMT+8
Anonymous said...

saudara adha..kalo ada jawatan kosong yang diiklankan tlg emailkan ke Zubaidah_86@yahoo.com.k tens


Friday, May 8, 2009 at 11:25:00 PM GMT+8
Anonymous said...

saudara adha..kalo ada jawatan kosong yang diiklankan tlg emailkan ke skycladmotherath@yahoo.com


Saturday, May 9, 2009 at 5:29:00 PM GMT+8
Anonymous said...

nok mitok keje sorang...leh dok...


Monday, May 11, 2009 at 9:09:00 PM GMT+8
Anonymous said...

saudara adha..kalo ada jawatan kosong yang diiklankan tlg emailkan ke qush_burger@yahoo.com


Tuesday, May 12, 2009 at 12:25:00 PM GMT+8
Anonymous said...

Kepada saudara adha saya noor dari kampung temelong,lenggong perak..saya ingin meluahkan..saya sebenarnya memang minat keje kerajaan tapi bawahan pun tak ape..kelulusan saya tak seberapa sangat..saya dah apply atendan kesihatan dan pembantu am pejabat dalam online kementerian kesihatan malaysia dalam bulan 4..saya berharap sangat nak keje ni..umur saya dah 25 tahun ko lama meningkat..keluarga saya bukan orang senang..susah saya anak sulung adik bradik 7 orang..tolong lah panggil temuduga atau kerja sekali..saya bersungguh-sungguh nak kerja kerajaan bawahan pun tak apa..saya merayu sangat..nanti apa-apa tolong e mail saya liza.zainol@yahoo.com semakan temuduga dan masuk kerja bila?..


Friday, May 15, 2009 at 11:52:00 AM GMT+8
Anonymous said...

BOLEH X NANTI BGTAHU BILA NO PIN DPLI AMBILAN JAN 2010


Sunday, May 17, 2009 at 10:06:00 AM GMT+8
Anonymous said...

kalau dapat maklumat bila no pin dpli ambilan jan 2010 keluar..please emai at ..mirlia_85@yahoo.com..tq


Sunday, May 17, 2009 at 10:07:00 AM GMT+8
Anonymous said...

salam,sy ingin memohon jwtn nurse di gov..kalo ada kekosongan sila email sy di mygirl_deqna@yahoo.com..kalo blh sy nk keje di hospital gua musang coz ada hospital baru yg dlm pembinaan disn..


Thursday, June 4, 2009 at 11:40:00 AM GMT+8
Anonymous said...

My adha,klo sy lepasan diploma sebelum nie untuk saya jd cikgu boeh ke saya apply dpli...sy da bnyak appy kje goverment asik xdpt je...da lama sy abes blaja tp still xdpt pn keje goverment,nnt bley x adha reply email ke email sy nnt...priest_1922@yahoo.com


Sunday, June 7, 2009 at 10:24:00 AM GMT+8
danial said...

assalamualaikum.. mr adha, klu ada apa2 iklan kerja kosong, tlg inform pd sy.. ini alamat e_mail sy ( daniallvehasnaa@yahoo.com )harap anda dpt m'bntu sy.. terima kasih.


Thursday, June 18, 2009 at 11:33:00 PM GMT+8
Anonymous said...

SALAM...ENCIK, SY BERMINAT DENGAN KEDUA2 JAWATAN DI ATAS...APA YG PERLU DILAKUKAN...EMAIL SY.. aan_dinho2000@yahoo.com


Friday, July 10, 2009 at 1:30:00 PM GMT+8
Anonymous said...

assalamualaikum ..saya memang ingin kerja kerajaan, dari dulu lagi saya apply goverment tapi xdapat2,semua nak kan pertolongan org dalam.org kg mcm saye ni maner la ade sedara kerja goverment.semua kerja kg.umur saya da 25thn da.saya hanye kelulusan spm.dan telah diberhentikan kerja pada feb 2009 yg lalu,skg menganggur.da byk tempat saye pergi semua tak de la yang dapat.jwatan yang sedare iklankan tu memang la saya amat berminat..jadi tolong la emailkan kepada sya jika ade lagi apape kekosongan dari goverment..diharap melayu tlg la melayu yang lain.tkn tolong sedara je kot?huhuh
Mr.y00dean_77@yahoo.com


Saturday, July 25, 2009 at 9:09:00 PM GMT+8
Anonymous said...

salam,saya nak keje gov.di negeri johor..kalau boleh kat jb lah..kalau xde keje gov pun swasta pun ok....kalau ade keje kosong please email me at choco.oren@yahoo.com


Friday, October 30, 2009 at 9:54:00 PM GMT+8
m.u.j.a.h.i.d.a.h isLam said...

ASSALAMUALAIKUM.. Saya lepasan diploma pembantu makmal perubatan. Saya berminat jika terdapat kerja kosong di pihak tuan berkaitan dengan bidang saya. ohon kerjasama pihak tuan untuk inform saya supaya saya dapat menghantar resume saya kepada pihak tuan.
email saya- uhibbu_islam92@yahoo.com


Friday, January 13, 2012 at 9:47:00 PM GMT+8

Post a Comment

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Info Jawatan Kosong dan Sumber Maklumat @ MY ADHA | Hakcipta Terpelihara 2008 - 2014
D.I.Y Themes ByBelajar SEO