JAWATAN KOSONG DI KOLEJ PTPL TERENGGANU

on Selasa, 11 November 2008

Terbuka kepada semua warganegara Malaysia

JAWATAN:
1.COMMUNICATION & COUNSELING
-Ijazah Pentadbiran Perniagaan / Pemasaran / Perhubungan Komunikasi

2.TUTOR (ACCOUNTING / BUSINESS / ECONOMIC / ELECTRONIC / GRAPHIC)
-Ijazah berkaitan

Untuk memohon, sila hantarkan surat permohonan beserta resume & sijil-sijil ke alamat di bawah:

KOLEJ PTPL TERENGGANU
PT 1979 K, JALAN SULTAN OMAR,
20300 KUALA TERENGGANU.

Tarikh Tutup: 16 November 2008
Ranking: 5

{ 11 comments... read them below or add one }

Faizul berkata...

Salam,bole bertanya,di kolej ptpl terengganu ada kursus berkenaan IT tak?


Sabtu, 21 Mac 2009 10:19:00 PTG MYT
ieyda berkata...

kat ptpl trgnu de crse it


Jumaat, 3 April 2009 1:25:00 PTG MYT
sarimah berkata...

kat ptptl ada x course bahasa melayu??? mana laa tau leh aplly...

dah boring menganggur ni...


Jumaat, 1 Mei 2009 9:19:00 PTG MYT
sarimah berkata...

maksud saya td dengan course bahasa melayu 2....
pelejar2 ptpl kena ambk x subjek bahasa melayu...
kalu wajib ambk, leh laa saya apply untuk jwtn pensyarah ker...tutor ker....


Jumaat, 1 Mei 2009 9:22:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

yang course IT,nk apply jadi tutor @ pensyarah ada tak...fresh graduate nie...


Rabu, 20 Mei 2009 3:46:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

aku kje di msu shah alam. bnyk nk pkai org.tutor/ lecturer/ staff. msu skrg nk expand lebih besar lgik. tahun depan kami pindah bgunan lebih besar, so mmg nk pkerja2 la oiii.cpt ape tnggu lagi.anta je ke human resource,msu. - tak tau alamat bukak website www.msu.edu.my. kadg2 msu tak wat iklan.anta je post yg korang nak.


Selasa, 27 Oktober 2009 9:54:00 PG MYT
Tanpa Nama berkata...

salam. sblm nak aply, nk tanya sket. yang jawatan 1 kolej ptpl terengganu t, jawatan pe?


Isnin, 4 Oktober 2010 12:10:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

nadiah syairah
dekat ptptl ade jawatan kosong tak sekarang ni ?


Isnin, 9 Julai 2012 11:48:00 PTG MYT
Norashikhin Abd Jamil berkata...

Ashikhin

Boleh ke kalau saya apply je tutor tanpa tunggu iklan jawatan kosong.


Selasa, 12 Februari 2013 7:56:00 PG MYT
MOHD ADHA MOHD ZAIN berkata...

Norashikhin Abd Jamil

- Boleh apply dengan menghantar surat permohonan dan resume.


Selasa, 12 Februari 2013 12:57:00 PTG MYT
liana berkata...

Assalammualaikum,

saya berminat untuk menjadi tutor/pensyarah dalam subjek sains memandangkan saya mempunyai 4 tahun pengalaman mengajar di kolej swasta dlm bidang tersebut. Adakah PTPTL menawarkan subjek tersebut kepada para pelajarnya?


Khamis, 28 November 2013 12:50:00 PTG MYT

Catat Ulasan

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.