CONTOH SOALAN EXAM / PEPERIKSAAN PTD 2014

Kepada calon yang akan menduduki peperiksaan PTD pada 1 November 2014
Dapatkan Pakej Rujukan Soalan PTD SPA segera! --> http://jvsecurepay.com/access/116rg/28?camp_id=2264



JAWATAN KOSONG DI KOLEJ PTPL TERENGGANU

on Tuesday, November 11, 2008

Terbuka kepada semua warganegara Malaysia

JAWATAN:
1.COMMUNICATION & COUNSELING
-Ijazah Pentadbiran Perniagaan / Pemasaran / Perhubungan Komunikasi

2.TUTOR (ACCOUNTING / BUSINESS / ECONOMIC / ELECTRONIC / GRAPHIC)
-Ijazah berkaitan

Untuk memohon, sila hantarkan surat permohonan beserta resume & sijil-sijil ke alamat di bawah:

KOLEJ PTPL TERENGGANU
PT 1979 K, JALAN SULTAN OMAR,
20300 KUALA TERENGGANU.

Tarikh Tutup: 16 November 2008
Ranking: 5

{ 11 comments... read them below or add one }

Faizul said...

Salam,bole bertanya,di kolej ptpl terengganu ada kursus berkenaan IT tak?


Saturday, March 21, 2009 at 10:19:00 PM GMT+8
ieyda said...

kat ptpl trgnu de crse it


Friday, April 3, 2009 at 1:25:00 PM GMT+8
sarimah said...

kat ptptl ada x course bahasa melayu??? mana laa tau leh aplly...

dah boring menganggur ni...


Friday, May 1, 2009 at 9:19:00 PM GMT+8
sarimah said...

maksud saya td dengan course bahasa melayu 2....
pelejar2 ptpl kena ambk x subjek bahasa melayu...
kalu wajib ambk, leh laa saya apply untuk jwtn pensyarah ker...tutor ker....


Friday, May 1, 2009 at 9:22:00 PM GMT+8
Anonymous said...

yang course IT,nk apply jadi tutor @ pensyarah ada tak...fresh graduate nie...


Wednesday, May 20, 2009 at 3:46:00 PM GMT+8
Anonymous said...

aku kje di msu shah alam. bnyk nk pkai org.tutor/ lecturer/ staff. msu skrg nk expand lebih besar lgik. tahun depan kami pindah bgunan lebih besar, so mmg nk pkerja2 la oiii.cpt ape tnggu lagi.anta je ke human resource,msu. - tak tau alamat bukak website www.msu.edu.my. kadg2 msu tak wat iklan.anta je post yg korang nak.


Tuesday, October 27, 2009 at 9:54:00 AM GMT+8
Anonymous said...

salam. sblm nak aply, nk tanya sket. yang jawatan 1 kolej ptpl terengganu t, jawatan pe?


Monday, October 4, 2010 at 12:10:00 PM GMT+8
Anonymous said...

nadiah syairah
dekat ptptl ade jawatan kosong tak sekarang ni ?


Monday, July 9, 2012 at 11:48:00 PM GMT+8
Norashikhin Abd Jamil said...

Ashikhin

Boleh ke kalau saya apply je tutor tanpa tunggu iklan jawatan kosong.


Tuesday, February 12, 2013 at 7:56:00 AM GMT+8
MOHD ADHA MOHD ZAIN said...

Norashikhin Abd Jamil

- Boleh apply dengan menghantar surat permohonan dan resume.


Tuesday, February 12, 2013 at 12:57:00 PM GMT+8
liana said...

Assalammualaikum,

saya berminat untuk menjadi tutor/pensyarah dalam subjek sains memandangkan saya mempunyai 4 tahun pengalaman mengajar di kolej swasta dlm bidang tersebut. Adakah PTPTL menawarkan subjek tersebut kepada para pelajarnya?


Thursday, November 28, 2013 at 12:50:00 PM GMT+8

Post a Comment

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© MY ADHA - Soalan Exam Pegawai Tadbir Diplomatik PTD | Hakcipta Terpelihara 2008 - 2014
D.I.Y Themes ByBelajar SEO