JAWATAN KOSONG DI KOLEJ PTPL TERENGGANU

Terbuka kepada semua warganegara Malaysia

JAWATAN:
1.COMMUNICATION & COUNSELING
-Ijazah Pentadbiran Perniagaan / Pemasaran / Perhubungan Komunikasi

2.TUTOR (ACCOUNTING / BUSINESS / ECONOMIC / ELECTRONIC / GRAPHIC)
-Ijazah berkaitan

Untuk memohon, sila hantarkan surat permohonan beserta resume & sijil-sijil ke alamat di bawah:

KOLEJ PTPL TERENGGANU
PT 1979 K, JALAN SULTAN OMAR,
20300 KUALA TERENGGANU.

Tarikh Tutup: 16 November 2008 JAWATAN KOSONG DI KOLEJ PTPL TERENGGANU

{ 11 comments.. read them below or add one }

FaizulFaizul 21 March, 2009
Salam,bole bertanya,di kolej ptpl terengganu ada kursus berkenaan IT tak?
ieydaieyda 03 April, 2009
kat ptpl trgnu de crse it
sarimah sarimah 01 May, 2009
kat ptptl ada x course bahasa melayu??? mana laa tau leh aplly...

dah boring menganggur ni...
sarimah sarimah 01 May, 2009
maksud saya td dengan course bahasa melayu 2....
pelejar2 ptpl kena ambk x subjek bahasa melayu...
kalu wajib ambk, leh laa saya apply untuk jwtn pensyarah ker...tutor ker....
AnonymousAnonymous 20 May, 2009
yang course IT,nk apply jadi tutor @ pensyarah ada tak...fresh graduate nie...
AnonymousAnonymous 27 October, 2009
aku kje di msu shah alam. bnyk nk pkai org.tutor/ lecturer/ staff. msu skrg nk expand lebih besar lgik. tahun depan kami pindah bgunan lebih besar, so mmg nk pkerja2 la oiii.cpt ape tnggu lagi.anta je ke human resource,msu. - tak tau alamat bukak website www.msu.edu.my. kadg2 msu tak wat iklan.anta je post yg korang nak.
AnonymousAnonymous 04 October, 2010
salam. sblm nak aply, nk tanya sket. yang jawatan 1 kolej ptpl terengganu t, jawatan pe?
AnonymousAnonymous 09 July, 2012
nadiah syairah
dekat ptptl ade jawatan kosong tak sekarang ni ?
Norashikhin Abd Jamil Norashikhin Abd Jamil 12 February, 2013
Ashikhin

Boleh ke kalau saya apply je tutor tanpa tunggu iklan jawatan kosong.
MOHD ADHA MOHD ZAIN MOHD ADHA MOHD ZAIN 12 February, 2013
Norashikhin Abd Jamil

- Boleh apply dengan menghantar surat permohonan dan resume.
liana liana 28 November, 2013
Assalammualaikum,

saya berminat untuk menjadi tutor/pensyarah dalam subjek sains memandangkan saya mempunyai 4 tahun pengalaman mengajar di kolej swasta dlm bidang tersebut. Adakah PTPTL menawarkan subjek tersebut kepada para pelajarnya?

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.