Halaman

JAWATAN KOSONG DI KOLEJ PTPL TERENGGANU

on Selasa, November 11, 2008

Terbuka kepada semua warganegara Malaysia

JAWATAN:
1.COMMUNICATION & COUNSELING
-Ijazah Pentadbiran Perniagaan / Pemasaran / Perhubungan Komunikasi

2.TUTOR (ACCOUNTING / BUSINESS / ECONOMIC / ELECTRONIC / GRAPHIC)
-Ijazah berkaitan

Untuk memohon, sila hantarkan surat permohonan beserta resume & sijil-sijil ke alamat di bawah:

KOLEJ PTPL TERENGGANU
PT 1979 K, JALAN SULTAN OMAR,
20300 KUALA TERENGGANU.

Tarikh Tutup: 16 November 2008
Ranking: 5

{ 11 comments... read them below or add one }

Faizul berkata...

Salam,bole bertanya,di kolej ptpl terengganu ada kursus berkenaan IT tak?


Sabtu, 21 Mac, 2009
ieyda berkata...

kat ptpl trgnu de crse it


Jumaat, 03 April, 2009
sarimah berkata...

kat ptptl ada x course bahasa melayu??? mana laa tau leh aplly...

dah boring menganggur ni...


Jumaat, 01 Mei, 2009
sarimah berkata...

maksud saya td dengan course bahasa melayu 2....
pelejar2 ptpl kena ambk x subjek bahasa melayu...
kalu wajib ambk, leh laa saya apply untuk jwtn pensyarah ker...tutor ker....


Jumaat, 01 Mei, 2009
Tanpa Nama berkata...

yang course IT,nk apply jadi tutor @ pensyarah ada tak...fresh graduate nie...


Rabu, 20 Mei, 2009
Tanpa Nama berkata...

aku kje di msu shah alam. bnyk nk pkai org.tutor/ lecturer/ staff. msu skrg nk expand lebih besar lgik. tahun depan kami pindah bgunan lebih besar, so mmg nk pkerja2 la oiii.cpt ape tnggu lagi.anta je ke human resource,msu. - tak tau alamat bukak website www.msu.edu.my. kadg2 msu tak wat iklan.anta je post yg korang nak.


Selasa, 27 Oktober, 2009
Tanpa Nama berkata...

salam. sblm nak aply, nk tanya sket. yang jawatan 1 kolej ptpl terengganu t, jawatan pe?


Isnin, 04 Oktober, 2010
Tanpa Nama berkata...

nadiah syairah
dekat ptptl ade jawatan kosong tak sekarang ni ?


Isnin, 09 Julai, 2012
Norashikhin Abd Jamil berkata...

Ashikhin

Boleh ke kalau saya apply je tutor tanpa tunggu iklan jawatan kosong.


Selasa, 12 Februari, 2013
MOHD ADHA MOHD ZAIN berkata...

Norashikhin Abd Jamil

- Boleh apply dengan menghantar surat permohonan dan resume.


Selasa, 12 Februari, 2013
liana berkata...

Assalammualaikum,

saya berminat untuk menjadi tutor/pensyarah dalam subjek sains memandangkan saya mempunyai 4 tahun pengalaman mengajar di kolej swasta dlm bidang tersebut. Adakah PTPTL menawarkan subjek tersebut kepada para pelajarnya?


Khamis, 28 November, 2013

Catat Ulasan

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

 
© MY ADHA | Hakcipta Terpelihara 2008 - 2014
D.I.Y Themes ByBelajar SEO