PENDAFTARAN AHLI MyTV3

on Sabtu, 31 Januari 2009

Bagi sesiapa yang berminat untuk menjadi ahli MyTV3, anda boleh :

a) Hantar info anda beserta bayaran WANG POS sebanyak RM10 (bagi 17thn ke atas) &
RM5 (bagi 16thn ke bawah) atas nama STMB - MyTV3 ke alamat

MyTV3,
2nd Floor, North Wing
No 3, Sri Pentas Persiaran Bandar Utama
47800 Petaling Jaya
Selangor

b) Datang terus ke Sri Pentas seperti alamat diatas untuk mendaftar


Pengemaskinian Data Ahli

Ahli MyTV3 yang ingin mengemaskini data, anda boleh menghantar butiran terbaru
anda ke email MyTV3, mytv3@tv3.com.my atau telefon ke talian MyTV3 Hotline, 03-77242485.


Kelebihan Menjadi Ahli MYTV3! :

a) Setiap rakaman program TV3, ahli MyTV3 diberi keutamaan untuk masuk ke dalam studio.

b) Anda sebagai ahli MyTV3, boleh berkongsi aktiviti bersama MyTV3 untuk disiarkan di dalam kapsul.

c) Barangan TV3 yang dijual di setiap TV3 akan diberi diskaun,khas buat ahli MyTV3.

d) Mendapat tempat yang istimewa di Konsert Jomheboh.

Terdapat banyak lagi kelebihan dan keistimewaan selain daripada yang dimaklumkan di atas jika anda menjadi ahli MyTV3.


Untuk lebih maklumat lanjut, hubungi : talian hotline MyTV3, 03-77242485
Ranking: 5

{ 14 ulasan... read them below or add one }

BigMouth berkata...

umur terlebih sudah!!! huhuhuh


Sabtu, 31 Januari 2009 12:06:00 PTG MYT
F.E.Y.R.A berkata...

tak leh dftar secara on9 kerr ?


Sabtu, 31 Januari 2009 12:38:00 PTG MYT
MOHD. ADHA MOHD. ZAIN berkata...

mana ada had umur
takleh register online


Sabtu, 31 Januari 2009 12:49:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

hye...nk tnye nie
aritu da mamat nie suh i join mytv3 under 1 syrkt nie..die wat cam visa..tp bkn visa.konon nye dpt cm2 benefit ar..dlm kad tu da gak air asia.money tuned join dorg.so,if beli kad tu automatik jd ahli mytv3...tol kew??ada kew kewujudan kad cm visa konon nye...plez reply
if can u bley email kn kat sy king_carjunk@yahoo
utk regster kad mytv3 tu rm299
tol kew???


Isnin, 2 Mac 2009 2:09:00 PG MYT
Tanpa Nama berkata...

ai..nak daftar pun kena ....????


Khamis, 23 April 2009 8:59:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

nk apply jd ahli mytv3..info ape nk anta..??
nama..alamat ni ic...umur..lg???


Isnin, 2 Ogos 2010 11:53:00 PG MYT
kira_syakirah berkata...

info ape gak yg prlu d antar???
reply kay kira_syakirah@yahoo.com


Selasa, 14 Jun 2011 10:50:00 PG MYT
as berkata...

Salam,,nk tnye?dulu kite de join ujibakat peserta pencarian pengacara SEINDAH IMPIAN SUNSILK (RED COM)mcm ne nk kite ajukan cdangan agar(RED COM)adakn reunion bgi semua peserta x_ final seindah impian sunsilk,mungkin gabungkn semua anjuaran sunsilk dulu dan skg nie??bkn pe,kite rase mcm xadil arr,kputusan pn x show tv3? just dlm metro je??pastu snyapppp... xde aktiviti dh!!


Rabu, 27 Julai 2011 6:18:00 PTG MYT
_erin_ berkata...

_erin_

tak boleh apply online ke..??


Selasa, 25 Oktober 2011 7:02:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

secara on9 ta boleh ker?


Rabu, 29 Februari 2012 1:48:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

supernatural mengarut,khurafat..bleh riar at tv3..fikir ckit..


Sabtu, 17 Mac 2012 4:55:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

AQRA HAZIQ BAND HIGHSCHOOL KLANG
salam.... if nak kemas kini kad keahlian pulak camner yeap???? boleh bantu saya ???? saya sdah menjadi ahli tp... kad dalapok.. :(


Rabu, 6 Jun 2012 2:52:00 PG MYT
Tanpa Nama berkata...

mcamana ni dah lupa dah ni password ...camana nak join lagi

Nursyarinatul shima binti safiai


Rabu, 6 Jun 2012 2:58:00 PTG MYT

Catat Ulasan

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

 
© MY ADHA | Hakcipta Terpelihara 2008 - 2015
D.I.Y Themes ByBelajar SEO