CONTOH SOALAN EXAM / PEPERIKSAAN PTD 2014

Kepada calon yang akan menduduki peperiksaan PTD pada 1 November 2014
Daftar sekarang! --> http://jvsecurepay.com/access/116rg/28?camp_id=2264

PENDAFTARAN AHLI MyTV3

on Saturday, January 31, 2009

Bagi sesiapa yang berminat untuk menjadi ahli MyTV3, anda boleh :

a) Hantar info anda beserta bayaran WANG POS sebanyak RM10 (bagi 17thn ke atas) &
RM5 (bagi 16thn ke bawah) atas nama STMB - MyTV3 ke alamat

MyTV3,
2nd Floor, North Wing
No 3, Sri Pentas Persiaran Bandar Utama
47800 Petaling Jaya
Selangor

b) Datang terus ke Sri Pentas seperti alamat diatas untuk mendaftar


Pengemaskinian Data Ahli

Ahli MyTV3 yang ingin mengemaskini data, anda boleh menghantar butiran terbaru
anda ke email MyTV3, mytv3@tv3.com.my atau telefon ke talian MyTV3 Hotline, 03-77242485.


Kelebihan Menjadi Ahli MYTV3! :

a) Setiap rakaman program TV3, ahli MyTV3 diberi keutamaan untuk masuk ke dalam studio.

b) Anda sebagai ahli MyTV3, boleh berkongsi aktiviti bersama MyTV3 untuk disiarkan di dalam kapsul.

c) Barangan TV3 yang dijual di setiap TV3 akan diberi diskaun,khas buat ahli MyTV3.

d) Mendapat tempat yang istimewa di Konsert Jomheboh.

Terdapat banyak lagi kelebihan dan keistimewaan selain daripada yang dimaklumkan di atas jika anda menjadi ahli MyTV3.


Untuk lebih maklumat lanjut, hubungi : talian hotline MyTV3, 03-77242485
Ranking: 5

{ 14 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

hye...nk tnye nie
aritu da mamat nie suh i join mytv3 under 1 syrkt nie..die wat cam visa..tp bkn visa.konon nye dpt cm2 benefit ar..dlm kad tu da gak air asia.money tuned join dorg.so,if beli kad tu automatik jd ahli mytv3...tol kew??ada kew kewujudan kad cm visa konon nye...plez reply
if can u bley email kn kat sy king_carjunk@yahoo
utk regster kad mytv3 tu rm299
tol kew???


Monday, March 2, 2009 at 2:09:00 AM GMT+8
Anonymous said...

ai..nak daftar pun kena ....????


Thursday, April 23, 2009 at 8:59:00 PM GMT+8
Anonymous said...

nk apply jd ahli mytv3..info ape nk anta..??
nama..alamat ni ic...umur..lg???


Monday, August 2, 2010 at 11:53:00 AM GMT+8
kira_syakirah said...

info ape gak yg prlu d antar???
reply kay kira_syakirah@yahoo.com


Tuesday, June 14, 2011 at 10:50:00 AM GMT+8
as said...

Salam,,nk tnye?dulu kite de join ujibakat peserta pencarian pengacara SEINDAH IMPIAN SUNSILK (RED COM)mcm ne nk kite ajukan cdangan agar(RED COM)adakn reunion bgi semua peserta x_ final seindah impian sunsilk,mungkin gabungkn semua anjuaran sunsilk dulu dan skg nie??bkn pe,kite rase mcm xadil arr,kputusan pn x show tv3? just dlm metro je??pastu snyapppp... xde aktiviti dh!!


Wednesday, July 27, 2011 at 6:18:00 PM GMT+8
_erin_ said...

_erin_

tak boleh apply online ke..??


Tuesday, October 25, 2011 at 7:02:00 PM GMT+8
Anonymous said...

secara on9 ta boleh ker?


Wednesday, February 29, 2012 at 1:48:00 PM GMT+8
Anonymous said...

supernatural mengarut,khurafat..bleh riar at tv3..fikir ckit..


Saturday, March 17, 2012 at 4:55:00 PM GMT+8
Anonymous said...

AQRA HAZIQ BAND HIGHSCHOOL KLANG
salam.... if nak kemas kini kad keahlian pulak camner yeap???? boleh bantu saya ???? saya sdah menjadi ahli tp... kad dalapok.. :(


Wednesday, June 6, 2012 at 2:52:00 AM GMT+8
Anonymous said...

mcamana ni dah lupa dah ni password ...camana nak join lagi

Nursyarinatul shima binti safiai


Wednesday, June 6, 2012 at 2:58:00 PM GMT+8

Post a Comment

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© MY ADHA - Jawatan Kosong dan Info Pegawai Tadbir Diplomatik PTD | Hakcipta Terpelihara 2008 - 2014
D.I.Y Themes ByBelajar SEO