Tetikus wayarles edisi baru


Pengguna di Malaysia ini bakal menikmati dua produk Microsoft yang dijangka berada di pasaran dalam tempoh terdekat

Tetikus SideWinder X8 yang terbaru menggunakan teknologi pengesanan dengan menggabungkan semua ciri-ciri terbaik bagi perkakasan untuk pemain permainan video.

Produk tersebut menggunakan teknologi yang menjadikannya lebih pantas dalam penggunaan pada kadar pengesanan 250 ke 4,000 dots setiap inci (dpi).

BlueTrack juga merupakan paling canggih dalam dalam pengesanan teknologi laser dan optik membolehkan tetikus tersebut digunakan dalam pelbagai permukaan selain kaca dan cermin.

Ia menggunakan teknologi wayarles 2.4GHz, dan mempunyai ciri-ciri inovatif sistem play-and-charge bagi membolehkan permainan video dinikmati tanpa henti dalam tempoh 30 jam.

Tetikus tersebut direka bentuk untuk penggemar permainan video prestasi tinggi.

Tetikus Arc pula kelihatan lebih bergaya, unik dan reka bentuknya yang meyakinkan.

Dengan reka bentuknya yang kecil mudah digunakan , khususnya pengguna laptop yang sentiasa mengembara kerana ia tidak perlu ditanggalkan daripada peralatan tersebut.

Produk inovatif itu tampil dengan edisi baru pada Februari lalu pada harga RM599 manakala edisi merah dan hitam pada harga RM199.

Tetikus X8 pula berada di pasaran pada bulan lepas pada harga runcit RM299.

- UTUSAN

0 comment... add one now

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

SMART WALLET

Untuk mendapatkan SMART WALLET yang menawan ini. WhatsApp "SMART WALLET" ke: 0139790000

lihat tawaran lebih lanjut

Tawaran Istimewa E-Book

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan lebih 1,000 buah Koleksi E-book pelbagai topik dengan hanya RM20.00 sahaja. WhatsApp "E-BOOK RM20" ke: 0139790000

lihat tawaran

Ingin Kurangkan Bil Elektrik?

Jika bil elektrik anda tinggi setiap bulan, apa kata cuba pasang alat penjimat elektrik di rumah anda. Promosi terkini hanya RM60 poslaju percuma. WhatsApp / Telegram "JIMAT ELEKTRIK" ke: 0139790000