JAWATAN KOSONG DI MAJLIS DAERAH TAMPIN (MDT) NEGERI SEMBILAN

Permohonan adalah dipelawa daripada WARGANEGARA MALAYSIA keutamaan kepada Rakyat Negeri Sembilan Darul Khusus yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut :

JAWATAN:
- PEGAWAI TADBIR GRED N41
Jumlah kekosongan : 1

CARA MEMOHON:

a) Permohonan hendaklah menggunakan Borang Khas yang boleh didapati dengan percuma dari Pejabat Majlis Daerah Tampin (Bahagian Pentadbiran). Samada dengan datang sendiri ataupun mengirimkan satu sampul surat berukuran 32cm x 22 cm beralamat sendiri berserta setem yang mencukupi

b) Semua permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar ukuran passport, salinan kad pengenalan, salinan sijil lahir dan sijil-sijil persekolahan, surat akuan dan lain-lain dokumen berkaitan diakui sah oleh wakil Rakyat, mana-mana Pegawai Kerajaan dalam kumpulan Pengurusan dan Profesional atau Kumpulan Sokongan 1 yang diberikuasa atau Penghulu atau Pengerusi JKKK yang mempunyai cop rasmi jawatan.

c) Semua permohanan hendaklah sampai di pejabat:

YANG DIPERTUA,
MAJLIS DAERAH TAMPIN,
73000 TAMPIN,
NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS.

TARIKH TUTUP : 16 NOVEMBER 2009 JAWATAN KOSONG DI MAJLIS DAERAH TAMPIN (MDT) NEGERI SEMBILAN

0 comment... add one now

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.