JAWATAN KOSONG DI MAJLIS DAERAH TAMPIN (MDT) NEGERI SEMBILAN

JAWATAN KOSONG DI MAJLIS DAERAH TAMPIN (MDT) NEGERI SEMBILAN

Permohonan adalah dipelawa daripada WARGANEGARA MALAYSIA keutamaan kepada Rakyat Negeri Sembilan Darul Khusus yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut :

JAWATAN:
- PEGAWAI TADBIR GRED N41
Jumlah kekosongan : 1

CARA MEMOHON:

a) Permohonan hendaklah menggunakan Borang Khas yang boleh didapati dengan percuma dari Pejabat Majlis Daerah Tampin (Bahagian Pentadbiran). Samada dengan datang sendiri ataupun mengirimkan satu sampul surat berukuran 32cm x 22 cm beralamat sendiri berserta setem yang mencukupi

b) Semua permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar ukuran passport, salinan kad pengenalan, salinan sijil lahir dan sijil-sijil persekolahan, surat akuan dan lain-lain dokumen berkaitan diakui sah oleh wakil Rakyat, mana-mana Pegawai Kerajaan dalam kumpulan Pengurusan dan Profesional atau Kumpulan Sokongan 1 yang diberikuasa atau Penghulu atau Pengerusi JKKK yang mempunyai cop rasmi jawatan.

c) Semua permohanan hendaklah sampai di pejabat:

YANG DIPERTUA,
MAJLIS DAERAH TAMPIN,
73000 TAMPIN,
NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS.

TARIKH TUTUP : 16 NOVEMBER 2009 JAWATAN KOSONG DI MAJLIS DAERAH TAMPIN (MDT) NEGERI SEMBILAN

0 comment... add one now

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.