Semakan Panggilan Ujian MEdSI (DPLI / ISMP) & MUnSyl - April 2010

Semakan Panggilan Ujian MEdSI - Diploma Pendidikan Lepasan Ijazah (DPLI) & Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) boleh dibuat di Laman Web MAJLIS PEPERIKSAAN MALAYSIA (MPM) : http://www.mpm.edu.my/medsiregter/

Semakan Panggilan Ujian MUnSyI (Pemohon ke USM) pula boleh dibuat di : http://www.mpm.edu.my/munsyi/
atau
https://pohon.usm.my/

MAJLIS PEPERIKSAAN MALAYSIA (MPM)
http://www.mpm.edu.my
15 APRIL 2010
Semakan Panggilan Ujian MEdSI (DPLI / ISMP) & MUnSyl - April 2010

6 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 15 April, 2010
Norshahida
pemilihan untuk exam dpli dibuat mcam mna...sungguh x berpuas hati...rasa tidak berbaloi...beli no pin sampai RM20,exam tidak dipanggil...amat kesal,syarat-syarat kelayak sudah mencapi lebih daripada apa yang dinyatakan
AnonymousAnonymous 15 April, 2010
betul ckp norshahida, sy pun rs tidak puas hati bagaimana pemilihan kali ni..
AnonymousAnonymous 20 April, 2010
salam bro adha,

apa tips utk exam medsi ni?
tu saja - amin kedah
AnonymousAnonymous 11 May, 2010
laman mana nak cek dapat ke tak temuduga nih..erkk...
Luv Me Cinta Luv Me Cinta 22 April, 2011
Macam mana proses pemilihan DPLI ni?pihak universiti ke yg select?apa lg kelayakan yg mereka nak?huhu sedihla xdpt lg
AnonymousAnonymous 23 April, 2011
saya pun tak faham...maybe pemilihan kali ni yg muda2 or fresh or dari pemerhatian sesiapa ade pengalaman keje kat tempat lain or yg dh bekerja yg dpt bukan yg ade pglaman mengajar....oh ketidakadilan telah berlaku lg..:(

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.