RAHSIA LULUS TEMUDUGA KERJA KERAJAAN

Kepada calon yang sedang mencari kerja boleh mendapatkan
Pakej Rahsia Lulus Temuduga Kerja --> http://www.ashadee.net/go/50249/myadha



Semakan Panggilan Ujian MEdSI (DPLI / ISMP) & MUnSyl - April 2010

on Thursday, April 15, 2010

Semakan Panggilan Ujian MEdSI - Diploma Pendidikan Lepasan Ijazah (DPLI) & Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) boleh dibuat di Laman Web MAJLIS PEPERIKSAAN MALAYSIA (MPM) : http://www.mpm.edu.my/medsiregter/

Semakan Panggilan Ujian MUnSyI (Pemohon ke USM) pula boleh dibuat di : http://www.mpm.edu.my/munsyi/
atau
https://pohon.usm.my/

MAJLIS PEPERIKSAAN MALAYSIA (MPM)
http://www.mpm.edu.my
15 APRIL 2010
Ranking: 5

{ 6 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

Norshahida
pemilihan untuk exam dpli dibuat mcam mna...sungguh x berpuas hati...rasa tidak berbaloi...beli no pin sampai RM20,exam tidak dipanggil...amat kesal,syarat-syarat kelayak sudah mencapi lebih daripada apa yang dinyatakan


Thursday, April 15, 2010 at 6:18:00 PM GMT+8
Anonymous said...

betul ckp norshahida, sy pun rs tidak puas hati bagaimana pemilihan kali ni..


Thursday, April 15, 2010 at 9:01:00 PM GMT+8
Anonymous said...

salam bro adha,

apa tips utk exam medsi ni?
tu saja - amin kedah


Tuesday, April 20, 2010 at 3:36:00 PM GMT+8
Anonymous said...

laman mana nak cek dapat ke tak temuduga nih..erkk...


Tuesday, May 11, 2010 at 2:37:00 PM GMT+8
Luv Me Cinta said...

Macam mana proses pemilihan DPLI ni?pihak universiti ke yg select?apa lg kelayakan yg mereka nak?huhu sedihla xdpt lg


Friday, April 22, 2011 at 8:10:00 PM GMT+8
Anonymous said...

saya pun tak faham...maybe pemilihan kali ni yg muda2 or fresh or dari pemerhatian sesiapa ade pengalaman keje kat tempat lain or yg dh bekerja yg dpt bukan yg ade pglaman mengajar....oh ketidakadilan telah berlaku lg..:(


Saturday, April 23, 2011 at 12:04:00 AM GMT+8

Post a Comment

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© MY ADHA - Soalan Exam Pegawai Tadbir Diplomatik PTD | Hakcipta Terpelihara 2008 - 2014
D.I.Y Themes ByBelajar SEO