Sumber Maklumat dan Info Jawatan Kosong




Semakan Panggilan Ujian MEdSI (DPLI / ISMP) & MUnSyl - April 2010

Semakan Panggilan Ujian MEdSI - Diploma Pendidikan Lepasan Ijazah (DPLI) & Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) boleh dibuat di Laman Web MAJLIS PEPERIKSAAN MALAYSIA (MPM) : http://www.mpm.edu.my/medsiregter/

Semakan Panggilan Ujian MUnSyI (Pemohon ke USM) pula boleh dibuat di : http://www.mpm.edu.my/munsyi/
atau
https://pohon.usm.my/

MAJLIS PEPERIKSAAN MALAYSIA (MPM)
http://www.mpm.edu.my
15 APRIL 2010
Tag : DPLI, Info, ISMP, Semakan
6 Comments for "Semakan Panggilan Ujian MEdSI (DPLI / ISMP) & MUnSyl - April 2010"

Norshahida
pemilihan untuk exam dpli dibuat mcam mna...sungguh x berpuas hati...rasa tidak berbaloi...beli no pin sampai RM20,exam tidak dipanggil...amat kesal,syarat-syarat kelayak sudah mencapi lebih daripada apa yang dinyatakan

betul ckp norshahida, sy pun rs tidak puas hati bagaimana pemilihan kali ni..

salam bro adha,

apa tips utk exam medsi ni?
tu saja - amin kedah

laman mana nak cek dapat ke tak temuduga nih..erkk...

Macam mana proses pemilihan DPLI ni?pihak universiti ke yg select?apa lg kelayakan yg mereka nak?huhu sedihla xdpt lg

saya pun tak faham...maybe pemilihan kali ni yg muda2 or fresh or dari pemerhatian sesiapa ade pengalaman keje kat tempat lain or yg dh bekerja yg dpt bukan yg ade pglaman mengajar....oh ketidakadilan telah berlaku lg..:(

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Back To Top