Semakan Panggilan Ujian MEdSI (DPLI / ISMP) & MUnSyl - April 2010

on Khamis, 15 April 2010

Semakan Panggilan Ujian MEdSI - Diploma Pendidikan Lepasan Ijazah (DPLI) & Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) boleh dibuat di Laman Web MAJLIS PEPERIKSAAN MALAYSIA (MPM) : http://www.mpm.edu.my/medsiregter/

Semakan Panggilan Ujian MUnSyI (Pemohon ke USM) pula boleh dibuat di : http://www.mpm.edu.my/munsyi/
atau
https://pohon.usm.my/

MAJLIS PEPERIKSAAN MALAYSIA (MPM)
http://www.mpm.edu.my
15 APRIL 2010
Ranking: 5

{ 6 ulasan... read them below or add one }

Tanpa Nama berkata...

Norshahida
pemilihan untuk exam dpli dibuat mcam mna...sungguh x berpuas hati...rasa tidak berbaloi...beli no pin sampai RM20,exam tidak dipanggil...amat kesal,syarat-syarat kelayak sudah mencapi lebih daripada apa yang dinyatakan


Khamis, 15 April 2010 6:18:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

betul ckp norshahida, sy pun rs tidak puas hati bagaimana pemilihan kali ni..


Khamis, 15 April 2010 9:01:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

salam bro adha,

apa tips utk exam medsi ni?
tu saja - amin kedah


Selasa, 20 April 2010 3:36:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

laman mana nak cek dapat ke tak temuduga nih..erkk...


Selasa, 11 Mei 2010 2:37:00 PTG MYT
Luv Me Cinta berkata...

Macam mana proses pemilihan DPLI ni?pihak universiti ke yg select?apa lg kelayakan yg mereka nak?huhu sedihla xdpt lg


Jumaat, 22 April 2011 8:10:00 PTG MYT
Tanpa Nama berkata...

saya pun tak faham...maybe pemilihan kali ni yg muda2 or fresh or dari pemerhatian sesiapa ade pengalaman keje kat tempat lain or yg dh bekerja yg dpt bukan yg ade pglaman mengajar....oh ketidakadilan telah berlaku lg..:(


Sabtu, 23 April 2011 12:04:00 PG MYT

Catat Ulasan

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

 
© MY ADHA | Hakcipta Terpelihara 2008 - 2015
D.I.Y Themes ByBelajar SEO