Semakan Keputusan Temuduga Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH 41 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) 2010

Keputusan Temuduga Jawatan Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH 41 bagi Temuduga pada 1 - 3 dan 21 - 24 September 2010 boleh disemak di: http://anggerik.spp.gov.my/sistemDH/StatusDH/carian.php

* Calon juga akan menerima surat rasmi pemberitahuan keputusan temuduga dari Suruhanjaya ini.

SURUHANJAYA PERKHIDMATAN PELAJARAN (SPP)
http://www.spp.gov.my/
Semakan Keputusan Temuduga Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH 41 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) 2010

2 comments.. read them below or add one

kaki gurau kaki gurau 03 November, 2010
kalau nak pergi temuduga pun ade care nya... tak boleh main langgar jer... confirm tak dapat... kat sini aku nak sharing cara mudah untuk korang lebih confident nak pergi temuduga...

http://soalantemuduga.com/aff/?id=69835


selamat mencuba... aku doakan korang berjaya...
Sunduvan Sunduvan 03 November, 2010
Aku dah balik-balik apply benda tu tak lulus2 jugak. Bukan reziki ler nampaknya

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

SMART WALLET

Untuk mendapatkan SMART WALLET yang menawan ini. WhatsApp "SMART WALLET" ke: 0139790000

lihat tawaran lebih lanjut

Tawaran Istimewa E-Book

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan lebih 1,000 buah Koleksi E-book pelbagai topik dengan hanya RM20.00 sahaja. WhatsApp "E-BOOK RM20" ke: 0139790000

lihat tawaran

Ingin Kurangkan Bil Elektrik?

Jika bil elektrik anda tinggi setiap bulan, apa kata cuba pasang alat penjimat elektrik di rumah anda. Promosi terkini hanya RM60 poslaju percuma. WhatsApp / Telegram "JIMAT ELEKTRIK" ke: 0139790000