CONTOH SOALAN EXAM / PEPERIKSAAN PTD 2014

Kepada calon yang akan menduduki peperiksaan PTD pada 1 November 2014
Dapatkan Pakej Rujukan Soalan PTD SPA segera! --> http://jvsecurepay.com/access/116rg/28?camp_id=2264



Semakan Keputusan Temuduga Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH 41 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) 2010

on Wednesday, November 3, 2010

Keputusan Temuduga Jawatan Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH 41 bagi Temuduga pada 1 - 3 dan 21 - 24 September 2010 boleh disemak di: http://anggerik.spp.gov.my/sistemDH/StatusDH/carian.php

* Calon juga akan menerima surat rasmi pemberitahuan keputusan temuduga dari Suruhanjaya ini.

SURUHANJAYA PERKHIDMATAN PELAJARAN (SPP)
http://www.spp.gov.my/
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

kaki gurau said...

kalau nak pergi temuduga pun ade care nya... tak boleh main langgar jer... confirm tak dapat... kat sini aku nak sharing cara mudah untuk korang lebih confident nak pergi temuduga...

http://soalantemuduga.com/aff/?id=69835


selamat mencuba... aku doakan korang berjaya...


Wednesday, November 3, 2010 at 5:41:00 PM GMT+8
Sunduvan said...

Aku dah balik-balik apply benda tu tak lulus2 jugak. Bukan reziki ler nampaknya


Wednesday, November 3, 2010 at 9:21:00 PM GMT+8

Post a Comment

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© MY ADHA - Soalan Exam Pegawai Tadbir Diplomatik PTD | Hakcipta Terpelihara 2008 - 2014
D.I.Y Themes ByBelajar SEO