Semakan Keputusan Temuduga Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH 41 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) 2010

Keputusan Temuduga Jawatan Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH 41 bagi Temuduga pada 1 - 3 dan 21 - 24 September 2010 boleh disemak di: http://anggerik.spp.gov.my/sistemDH/StatusDH/carian.php

* Calon juga akan menerima surat rasmi pemberitahuan keputusan temuduga dari Suruhanjaya ini.

SURUHANJAYA PERKHIDMATAN PELAJARAN (SPP)
http://www.spp.gov.my/
2 Komentar untuk "Semakan Keputusan Temuduga Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi Gred DH 41 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) 2010"

kalau nak pergi temuduga pun ade care nya... tak boleh main langgar jer... confirm tak dapat... kat sini aku nak sharing cara mudah untuk korang lebih confident nak pergi temuduga...

http://soalantemuduga.com/aff/?id=69835


selamat mencuba... aku doakan korang berjaya...

Aku dah balik-balik apply benda tu tak lulus2 jugak. Bukan reziki ler nampaknya

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Back To Top