Temuduga Terbuka Jawatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N27 di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) - Feb 2011

Sukacita dimaklumkan bahawa Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN), mempelawa permohonan daripada WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan untuk menghadiri temuduga terbuka jawatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N27 lantikan sambilan yang akan diadakan pada tarikh, masa dan tempat berikut :

BIL

TARIKH / HARI

WAKTU TEMUDUGA

TEMPAT TEMUDUGA

1.

14 Februari 2011 /

Isnin

Sesi I

Pagi : 8.30 hingga 12.00 tghari

Sesi II

Petang : 2.30 hingga 4.30 petang

Dewan Besar PTPTN,

Tingkat 3A,

Wisma Chase Perdana

2.

16 Februari 2011 /

Rabu
3.

17 Februari 2011 /

Khamis

Syarat lantikan: Klik di sini

Borang permohonan : Klik di sini

Calon adalah diminta untuk membawa bersama borang permohonan yang telah diisi, dokumen sokongan asal dan salinan dokumen sokongan (yang telah disahkan) pada hari temuduga yang ingin dihadiri.

Semua permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar terbaru berukuran pasport dan semua salinan sijil dan dokumen yang telah disahkan hendaklah disusun mengikut susunan berikut :

1) Salinan Kad Pengenalan pemohon

2) Salinan Surat Beranak pemohon

3) Salinan STPM/STAM/SPM/PMR atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya

4) Salinan Ijazah berserta transkrip

5) Lain-lain dokumen sokongan

6) Pengiktirafan kelayakan Ijazah/Diploma/Sijil daripada JPA (sekiranya pemohon adalah lepasan IPTS)


http://www.ptptn.gov.my/web/guest/anjungTemuduga Terbuka Jawatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N27 di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) - Feb 2011

0 comment... add one now

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.