Semakan Panggilan Ujian Personaliti calon Guru / Pensyarah MARA - Dis 2011

Semakan Pusat, Tarikh Dan Masa Ujian Personaliti bagi calon yang memohon Jawatan Guru / Pensyarah MARA (Pegawai Pendidikan Siswazah) boleh dibuat di Laman Portal MARA : http://aplikasi.mara.gov.my/Siswazah2011/

MAJLIS AMANAH RAKYAT (MARA)
http://www.mara.gov.my/
Semakan Panggilan Ujian Personaliti calon Guru / Pensyarah MARA - Dis 2011

{ 7 comments.. read them below or add one }

udacun udacun 13 December, 2011
nape xley nak klik url tuu??

die kluar
You are not authorized to view this page
udacun udacun 13 December, 2011
terlepas masa sudahh.. huhuhuu..sedihnye
AnonymousAnonymous 13 December, 2011
sy pun terlepas.bila call,mmg xleh nak wat apa dah.tp mmg diorg ada bgtau, x ramai yg dtg.ramai yg x tau kot.

-hafiz-
AnonymousAnonymous 15 December, 2011
SY tau sal ujian nie..tp bkn rezeki sy n sy xdpt panggilan ujian tue..sedihnye..
AnonymousAnonymous 18 December, 2011
da tau ke keputusan bg pnggilan ujian personaliti???
pencari kerja pencari kerja 27 December, 2011
bile kua..aduh xtau pn..xkua iklan ker..hri2 update cmne blh tlepas ni..dorg xde link ngn jobsm'sia ker..benci
AnonymousAnonymous 27 December, 2011
napa lah mara xemel kat semua org yang bleh semak... ni yg buat org marah... bukan semua org alert kat web nya... padahal dah lama aku tunggu peluang ni... sedih nya cam ni... lain kali mention lah semak selepas berapa bulan kalau susah sgt nak emel... dunia makin canggih tapi tidak boleh nak aplikasi kan dalam bentuk yang lebih mudah... nampaknya sapa2 yg ada keluarga kat mara je lah yang tau pasal ni.. =(

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

SMART WALLET

Untuk mendapatkan SMART WALLET yang menawan ini. WhatsApp "SMART WALLET" ke: 0139790000

lihat tawaran lebih lanjut

Tawaran Istimewa E-Book

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan lebih 1,000 buah Koleksi E-book pelbagai topik dengan hanya RM20.00 sahaja. WhatsApp "E-BOOK RM20" ke: 0139790000

lihat tawaran

Ingin Kurangkan Bil Elektrik?

Jika bil elektrik anda tinggi setiap bulan, apa kata cuba pasang alat penjimat elektrik di rumah anda. Promosi terkini hanya RM60 poslaju percuma. WhatsApp / Telegram "JIMAT ELEKTRIK" ke: 0139790000