Sumber Maklumat dan Info Jawatan Kosong




Semakan Panggilan Ujian Personaliti calon Guru / Pensyarah MARA - Dis 2011

Semakan Pusat, Tarikh Dan Masa Ujian Personaliti bagi calon yang memohon Jawatan Guru / Pensyarah MARA (Pegawai Pendidikan Siswazah) boleh dibuat di Laman Portal MARA : http://aplikasi.mara.gov.my/Siswazah2011/

MAJLIS AMANAH RAKYAT (MARA)
http://www.mara.gov.my/
7 Comments for "Semakan Panggilan Ujian Personaliti calon Guru / Pensyarah MARA - Dis 2011"

nape xley nak klik url tuu??

die kluar
You are not authorized to view this page

sy pun terlepas.bila call,mmg xleh nak wat apa dah.tp mmg diorg ada bgtau, x ramai yg dtg.ramai yg x tau kot.

-hafiz-

SY tau sal ujian nie..tp bkn rezeki sy n sy xdpt panggilan ujian tue..sedihnye..

da tau ke keputusan bg pnggilan ujian personaliti???

bile kua..aduh xtau pn..xkua iklan ker..hri2 update cmne blh tlepas ni..dorg xde link ngn jobsm'sia ker..benci

napa lah mara xemel kat semua org yang bleh semak... ni yg buat org marah... bukan semua org alert kat web nya... padahal dah lama aku tunggu peluang ni... sedih nya cam ni... lain kali mention lah semak selepas berapa bulan kalau susah sgt nak emel... dunia makin canggih tapi tidak boleh nak aplikasi kan dalam bentuk yang lebih mudah... nampaknya sapa2 yg ada keluarga kat mara je lah yang tau pasal ni.. =(

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Back To Top