PANDUAN PEPERIKSAAN PENGUASA KASTAM GRED W41

Kepada calon yang akan menghadapi Peperiksaan Online Jawatan Penguasa Kastam Gred W41 pada 6 Sep 2014 boleh menyertai group : https://groups.google.com/forum/#!forum/penguasakastamw41

Anda akan menerima info dan maklumat terkini melalui e-mail.

Semakan Panggilan Ujian Personaliti calon Guru / Pensyarah MARA - Dis 2011

on Wednesday, December 7, 2011

Semakan Pusat, Tarikh Dan Masa Ujian Personaliti bagi calon yang memohon Jawatan Guru / Pensyarah MARA (Pegawai Pendidikan Siswazah) boleh dibuat di Laman Portal MARA : http://aplikasi.mara.gov.my/Siswazah2011/

MAJLIS AMANAH RAKYAT (MARA)
http://www.mara.gov.my/
Ranking: 5

{ 7 comments... read them below or add one }

udacun said...

nape xley nak klik url tuu??

die kluar
You are not authorized to view this page


Tuesday, December 13, 2011 at 1:59:00 AM GMT+8
udacun said...

terlepas masa sudahh.. huhuhuu..sedihnye


Tuesday, December 13, 2011 at 2:11:00 AM GMT+8
Anonymous said...

sy pun terlepas.bila call,mmg xleh nak wat apa dah.tp mmg diorg ada bgtau, x ramai yg dtg.ramai yg x tau kot.

-hafiz-


Tuesday, December 13, 2011 at 10:02:00 AM GMT+8
Anonymous said...

SY tau sal ujian nie..tp bkn rezeki sy n sy xdpt panggilan ujian tue..sedihnye..


Thursday, December 15, 2011 at 1:05:00 AM GMT+8
Anonymous said...

da tau ke keputusan bg pnggilan ujian personaliti???


Sunday, December 18, 2011 at 11:04:00 PM GMT+8
pencari kerja said...

bile kua..aduh xtau pn..xkua iklan ker..hri2 update cmne blh tlepas ni..dorg xde link ngn jobsm'sia ker..benci


Tuesday, December 27, 2011 at 11:57:00 AM GMT+8
Anonymous said...

napa lah mara xemel kat semua org yang bleh semak... ni yg buat org marah... bukan semua org alert kat web nya... padahal dah lama aku tunggu peluang ni... sedih nya cam ni... lain kali mention lah semak selepas berapa bulan kalau susah sgt nak emel... dunia makin canggih tapi tidak boleh nak aplikasi kan dalam bentuk yang lebih mudah... nampaknya sapa2 yg ada keluarga kat mara je lah yang tau pasal ni.. =(


Tuesday, December 27, 2011 at 4:33:00 PM GMT+8

Post a Comment

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© INFO PENGUASA KASTAM & JAWATAN KOSONG TERKINI @ MY ADHA | Hakcipta Terpelihara 2008 - 2014
D.I.Y Themes ByBelajar SEO