BN Youth Job Fair 2013 di Kedah, Terengganu, Sabah dan Kuala Lumpur

BN Youth Job Fair 2013 di Kedah, Terengganu, Sabah dan Kuala Lumpur

Pemuda Barisan Nasional (BN) akan meneruskan penganjuran BN Youth Job Fair di empat lokasi terpilih pada tahun 2013 ini berikutan sambutan hangat yang diterima pada setiap penganjuran sebelum ini.
  
Pengerusi Sekretariat BN Youth Job Fair Nazir Hussin Akhtar Hussin dalam satu kenyataan berkata karnival kerjaya itu akan diadakan di Stadium Sultan Abdul Halim, Alor Star, Kedah pada 31 Januari hingga 1 Februari 2013 ini.
  
Lokasi kedua ialah Dewan Millenium di Terengganu Trade Centre pada 22 dan 23 Februari diikuti Dewan Masyarakat Tawau, Sabah pada 2 hingga 3 Mac dan Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) Kuala Lumpur bagi menutup tirai 2013.
  
"Para graduan yang masih tercari-cari peluang pekerjaan mahupun yang sudah bekerja dijemput ke karnival kerjaya sepanjang tahun ini," katanya.
  
Majikan yang berminat untuk memeriahkan karnival itu boleh menghubungi pihak sekretariat dengan melayari laman sesawang www.bnyouthjobfair.my.
  
Nazir Hussin juga berkata sokongan pihak majikan memainkan peranan besar dalam pembangunan ekonomi negara.
  
BN Youth Job Fair 2012 yang berlangsung di PWTC November lepas menerima sambutan sangat menggalakkan apabila berjaya menarik 120,000 pengunjung dengan lebih 100,000 resume diterima. 

- BERNAMA BN Youth Job Fair 2013 di Kedah, Terengganu, Sabah dan Kuala Lumpur

0 comment... add one now

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.