Panduan Dan Contoh Soalan Exam PTD



Semakan Panggilan Peperiksaan Memasuki Pegawai Tadbir dan Diplomatik (PTD) Gred M41 boleh dibuat di: http://www.spa.gov.my

Untuk mendapatkan Panduan Lengkap Peperiksaan Online SPA bagi Jawatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik - PTD Gred M41, sila dapatkan di: http://jvsecurepay.com/affiliates/ptd/28

Selamat Berjaya diucapkan.

TEAM TIPS PTD





SOALAN PEPERIKSAAN / EXAM PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK (PTD)
http://myadha.blogspot.com/2012/05/soalan-peperiksaan-exam-ptd-spa.html







{ 7 comments.. read them below or add one }

DuNiA BaRuKu DuNiA BaRuKu 08 April, 2013
Mastura Haroon
saya dah beli, bla boleh dapat?? saya sgt perlu utk study. 2hari tu masa yg pjg kot utk dapatkan...
MOHD ADHA MOHD ZAIN MOHD ADHA MOHD ZAIN 09 April, 2013
Untuk membeli Pakej ebook Tips PTD ini, sila ke : http://www.tipsptd.com/hop.php?ref=my

Ikut arahan seperti yang dinyatakan, buat bayaran dan isi borang tempahan. Tempahan akan diproses dan link download akan dihantar ke e-mail tuan/ puan dalam masa 24 jam.
zafuanzafuan 09 April, 2013
bagaimana utk sy beli secara terus..di mna alamt company
AnonymousAnonymous 09 April, 2013
Boleh tak beli utk pick up? kesuntukan masa utk study.
mrshaunthe sheep mrshaunthe sheep 09 April, 2013
Encik sila saya nak beli pakej nie bagaimana..dan saya nak dalam kadar yang segera..boleh kah?
MOHD ADHA MOHD ZAIN MOHD ADHA MOHD ZAIN 09 April, 2013
mrshaunthe sheep -

Ikut arahan seperti yang dinyatakan di : http://www.tipsptd.com/hop.php?ref=my
buat bayaran dan isi borang tempahan. Tempahan akan diproses dan link download akan dihantar ke e-mail tuan/ puan dalam masa 24 jam.
nurul ashikin nurul ashikin 10 April, 2013
sape taw exam PTD di kuantan kat mana??

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.