60 lagi Kedai Rakyat 1Malaysia (KR1M) dibuka

Sebanyak 60 lagi Kedai Rakyat 1Malaysia (KR1M) akan dibina di seluruh negara membabitkan kos RM30 juta dalam tempoh dua tahun.

Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, berkata ia bagi memastikan pengguna terus menikmati barangan pada harga rendah dan berjimat ketika kerajaan terpaksa mengurangkan subsidi bahan bakar dan barangan mentah yang menyebabkan kenaikan harga beberapa barangan.

Masih ada peniaga menjual barangan keperluan pada harga jauh lebih rendah seperti beberapa pasar raya yang saya kunjungi” Muhyiddin Yassin, Timbalan Perdana Menteri

Selaras pertambahan KR1M, perbincangan sudah diadakan dengan Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) untuk menambah produk jualan di KR1M.

“Selain barangan kering, kita berharap barangan basah dan segar turut dijual di KR1M sebagai tambahan kepada pengguna,” katanya semalam.

- BERITA HARIAN

60 lagi Kedai Rakyat 1Malaysia (KR1M) dibuka

0 comment... add one now

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

SMART WALLET

Untuk mendapatkan SMART WALLET yang menawan ini. WhatsApp "SMART WALLET" ke: 0139790000

lihat tawaran lebih lanjut

Tawaran Istimewa E-Book

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan lebih 1,000 buah Koleksi E-book pelbagai topik dengan hanya RM20.00 sahaja. WhatsApp "E-BOOK RM20" ke: 0139790000

lihat tawaran

Ingin Kurangkan Bil Elektrik?

Jika bil elektrik anda tinggi setiap bulan, apa kata cuba pasang alat penjimat elektrik di rumah anda. Promosi terkini hanya RM60 poslaju percuma. WhatsApp / Telegram "JIMAT ELEKTRIK" ke: 0139790000