Agrobank jadi perbankan Islam


Agrobank secara rasmi menjadi sebuah Institusi Perbankan Islam bermula 1 Julai 2015, kata Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob.

Sebagai bank pertanian tunggal di negara ini, transformasi Agrobank daripada perbankan konvensional merupakan langkah terbaik bagi meneruskan visi dan misi untuk membantu golongan petani, penternak dan usahawan yang terlibat dalam sektor pertanian.

Beliau berkata, transformasi kepada perbankan Islam itu akan dapat melengkapkan rantaian penyediaan bekalan sumber dan hasil yang patuh syariah kepada pelanggannya.

Sumber : Kosmo!

0 comment... add one now

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

SMART WALLET

Untuk mendapatkan SMART WALLET yang menawan ini. WhatsApp "SMART WALLET" ke: 0139790000

lihat tawaran lebih lanjut

Tawaran Istimewa E-Book

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan lebih 1,000 buah Koleksi E-book pelbagai topik dengan hanya RM20.00 sahaja. WhatsApp "E-BOOK RM20" ke: 0139790000

lihat tawaran

Ingin Kurangkan Bil Elektrik?

Jika bil elektrik anda tinggi setiap bulan, apa kata cuba pasang alat penjimat elektrik di rumah anda. Promosi terkini hanya RM60 poslaju percuma. WhatsApp / Telegram "JIMAT ELEKTRIK" ke: 0139790000