Zizan Razak Juara Super Spontan All Stars 2015

Zizan Razak Juara Super Spontan All Stars 2015Pelawak dan pelakon Zizan Razak muncul sebagai juara Super Spontan All Stars dan telah membawa pulang wang tunai berjumlah RM150,000 beserta trofi sumbangan Astro.

Keputusan tersebut sekaligus meletakkan pesaing terdekatnya, Johan di tempat kedua dan memenangi wang tunai RM75,000 serta trofi.

Tempat ketiga menjadi milik Achey yang turut membawa pulang wang tunai RM50,000 diikuti Pak Yus dan  Rahim yang masing-masing menerima wang tunai berjumlah RM10,000 dan RM5,000 serta trofi. Tauke berada di tempat keenam yang telah membawa pulang wang tunai RM5,000 serta trofi.

Hadiah telah disampaikan oleh Ketua Saluran & Kandungan Komedi Astro Warna, Bob Azrai.

Pusingan akhir Super Spontan All Starz menyaksikan para peserta berentap secara individu dan bukan berkumpulan seperti minggu-minggu sebelum ini.

Pusingan akhir Super Spontan All Starz diadakan di Dewan Raja Muda, Shah Alam, pada 30 Oktober 2015 dan disiarkan di saluran Astro Warna dan Astro Ria HD 134.

0 comment... add one now

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.