Kerani Sekolah Agama Di Muar Mati DibunuhSeorang kerani sekolah agama di Bukit Pasir, Muar, Johor dipercayai telah dirogol dan dibunuh di rumahnya di Sungai Terap pada Isnin, 16 November 2015.

Ketua Polis Daerah Muar, Asisten Komisioner Azman Ayob berkata, kejadian itu berlaku kira-kira pukul 6.00 petang di rumahnya di Taman Setia Kasih.

Azman berkata, mangsa yang dikenali sebagai Nurul Shahira Mohamed Yatim, 29, ditemui mati terbaring dekat bilik tidurnya di rumahnya.

Siasatan awal mendapati mangsa ditemui dalam keadaan separuh bogel dan terdapat juga kesan darah dan kunci rumah berhampiran mayatnya.

Barang-barang kepunyaan mangsa seperti beg tangan, telefon bimbit dan dokumen pengenalan diri juga telah hilang.

Sumber : mStar

0 comment... add one now

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

SMART WALLET

Untuk mendapatkan SMART WALLET yang menawan ini. WhatsApp "SMART WALLET" ke: 0139790000

lihat tawaran lebih lanjut

Tawaran Istimewa E-Book

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan lebih 1,000 buah Koleksi E-book pelbagai topik dengan hanya RM20.00 sahaja. WhatsApp "E-BOOK RM20" ke: 0139790000

lihat tawaran

Ingin Kurangkan Bil Elektrik?

Jika bil elektrik anda tinggi setiap bulan, apa kata cuba pasang alat penjimat elektrik di rumah anda. Promosi terkini hanya RM60 poslaju percuma. WhatsApp / Telegram "JIMAT ELEKTRIK" ke: 0139790000