Pesawat Baru Sultan Johor


Selepas merealisasikan impian memiliki trak Mack tercanggih dan termahal di dunia, Sultan Johor, Sultan Ibrahim Almarhum Sultan Iskandar bakal menerima sebuah pesawat peribadi dalam tempoh terdekat.

Pemerhati industri penerbangan memberitahu, pesawat jenis Boeing 737/800 Business Jet itu dilaporkan akan berlepas dari Washington, Amerika Syarikat ke Johor dalam tempoh terdekat.Sultan Ibrahim adalah seorang yang meminati bidang penerbangan dan memiliki lesen penerbangan bertauliah.

Baginda turut memiliki hobi mengumpul pelbagai jenis kenderaan sama ada dari dalam atau luar negara.

- mSTAR


0 comment... add one now

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

SMART WALLET

Untuk mendapatkan SMART WALLET yang menawan ini. WhatsApp "SMART WALLET" ke: 0139790000

lihat tawaran lebih lanjut

Tawaran Istimewa E-Book

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan lebih 1,000 buah Koleksi E-book pelbagai topik dengan hanya RM20.00 sahaja. WhatsApp "E-BOOK RM20" ke: 0139790000

lihat tawaran

Ingin Kurangkan Bil Elektrik?

Jika bil elektrik anda tinggi setiap bulan, apa kata cuba pasang alat penjimat elektrik di rumah anda. Promosi terkini hanya RM60 poslaju percuma. WhatsApp / Telegram "JIMAT ELEKTRIK" ke: 0139790000