IKEA buka gedung ketiga di Johor Bahru
Gedung kelengkapan rumah yang berpangkalan di Sweden, Ikea akan membuka cawangan ketiganya di Malaysia iaitu di Taman Desa Tebrau dekat sini menjelang hujung tahun 2017.

Sebelum ini, dua gedung Ikea di Malaysia ialah di Mutiara Damansara, Petaling Jaya, Selangor dan Cheras, Kuala Lumpur.

Pengarah Urusan Ikea Asia Tenggara, Christian Rojkjaer berkata, pemilihan Johor Bahru dibuat atas faktor kerancakan pembangunan ekonomi di negeri ini terutamanya di wilayah Iskandar Malaysia.

“Gedung terbaharu ini akan dibina dengan saiz 46,713 meter persegi dengan nilai pelaburan mencecah RM592 juta.

“Pembukaan Ikea Tebrau ini juga akan membantu kami merealisasikan hasrat untuk melengkapkan kediaman sempurna dan mampu milik kepada penduduk negeri ini,” katanya pada majlis pecah tanah gedung terbaharu berkenaan di Johor Bahru.

- Kosmo!

0 comment... add one now

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

SMART WALLET

Untuk mendapatkan SMART WALLET yang menawan ini. WhatsApp "SMART WALLET" ke: 0139790000

lihat tawaran lebih lanjut

Tawaran Istimewa E-Book

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan lebih 1,000 buah Koleksi E-book pelbagai topik dengan hanya RM20.00 sahaja. WhatsApp "E-BOOK RM20" ke: 0139790000

lihat tawaran

Ingin Kurangkan Bil Elektrik?

Jika bil elektrik anda tinggi setiap bulan, apa kata cuba pasang alat penjimat elektrik di rumah anda. Promosi terkini hanya RM60 poslaju percuma. WhatsApp / Telegram "JIMAT ELEKTRIK" ke: 0139790000