Ekspo iProperty.com disasar tarik 50,000 pembeli rumah

Kumpulan iProperty.com, pemilik dan penggendali laman web hartanah www.iproperty.com.my menjangkakan ekspo iProperty.com akan dapat menarik minat 50,000 bakal pembeli dan pemilik rumah.

Ekspo dengan kerjasama Malayan Banking Bhd. (Maybank) itu akan diadakan pada 1 hingga 3 Januari depan di Pusat Pameran Mid Valley, Kuala Lumpur.

Pengerusi Eksekutifnya, Patrick Grove berkata, memulakan tahun baru dengan ekspo hartanah merupakan langkah terbaik untuk pemaju mempamerkan projek mereka dan pembeli rumah peluang untuk merasai keadaan pasaran pada tahun hadapan.

''Ekspo ini merupakan acara wajib dihadiri kepada mereka yang sedang mencari hartanah bersesuaian.

''Pemaju-pemaju yang bakal menyertai ekspo ini terdiri daripada mereka memenangi anugerah dan terbaik di Malaysia. Antaranya adalah SP Setia, Mah Sing, Sime Darby, IJM dan sebagainya,'' katanya dalam kenyataan dikeluarkan di sini hari ini.

Tambah Grove, ekspo itu juga akan mempamerkan produk-produk rumah dan dapur berteknologi tinggi. Antara jenama yang terlibat adalah LG, KitchMate, Getha, Nesh dan pelbagai lagi.

''Sementara itu, Maybank akan menawarkan pelbagai produk berkaitan pinjaman perumahan daripada perbankan konvensional dan Islam pada kadar faedah kompetitif semasa ekspo tersebut.

''Pelanggan akan mempunyai pilihan sama ada pinjaman terma, overdraf atau gabungan kedua-duanya sekali serta bakal menikmati hadiah promosi dan insentif,'' jelasnya.

Maybank dan Etiqa akan menawarkan pelabur pelbagai produk pelaburan yang mampu milik.

Selain hartanah dan perkhidmatan rumah, pelawat juga boleh mendapatkan khidmat nasihat mengenai pelaburan hartanah terbaik oleh pakar industri.

Pelbagai hadiah menarik bakal menanti pengunjung termasuk hadiah LG bernilai melebihi RM80,000.

Ekspo iProperty.com terbukti menjadi platform terbaik dengan berjaya menjalankan transaksi hartanah melebihi RM100 juta pada Julai lalu.

Ekspo seterusnya akan diadakan pada 21 hingga 23 Mei 2010, 30 Julai hingga 1 Ogos 2010 di Kuala Lumpur dan 23 hingga 24 Oktober 2010 di Singapura.

- UTUSAN

Share this:

ADMIN

Blogger Infokerjaya

0 Comments:

Catat Komen

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.